BIR - Best i rase | ||||
Tøff |
Katalog: 0082
|
|||
Eier:
Bjørn Martinsen
Oppdretter:
Gregert Sletten
|
||||
Hanner | ||||
Juniorklasse | Hjelmtvedt, Lars | |||
Plassering | Katalog | |||
---|---|---|---|---|
1 | Very good VG | 0080 Kritikk | Bb Zarek | |
1 år, 55cm, meget god type, masku helhet, bra hode m god profil, sterk hals, ennå noe ungdommelig o.line, men markert manke, noe halshud, gode ribber, tilstr benst for str, markert forbryst, bev seg bra fra siden, men kunne tatt steget bedre ut, ungdommelig triv temp, bra pelsstruktur, gode tegninger,
|
||||
Eier
Geir Holden
Oppdretter |
||||
Brukshundklasse | Hjelmtvedt, Lars | |||
Plassering | Katalog | |||
Good G | 0081 Kritikk | Frostvallens Smuggler | ||
58cm, masku helhet, bra hode profil, sterk underkjeve, kunne hatt noe mer utfylling i snuteparti, sterk hals, åpen vinklel i front gode ribber, aning opptrukket underlinje, knappe vinkler bak, noe lette benst, altfor rundt kryss som påvirker bev, gode poter, bra pelsstruktur, godt steg i front, noe kort og bundet bak, triv temp,
|
||||
Eier
Jan Erik Haugsrud
Oppdretter |
||||
Championklasse | Hjelmtvedt, Lars | |||
Plassering | Katalog | |||
1 | Excellent EX | CK 1.BHK BIR | 0082 Kritikk | Tøff |
4 år, masku men elegant, 58cm, bra hode uttr, tilstr underkjeve, bra øreans, med god lengde, sterk hals, rasetyp overlinje, god musklatur, pass vinkler fram og bak, godt steg fra siden, tilstr benst, bra pelsstruktur, gode poter, ok temp,
|
||||
Eier
Bjørn Martinsen
Oppdretter |
||||
Tisper | ||||
Juniorklasse | Hjelmtvedt, Lars | |||
Plassering | Katalog | |||
Good G | 0083 Kritikk | Luzi | ||
53cm, middels stor, 1 år, ennå noe lettbygd, trenger litt mer kropp for alder, femi hode m gode prop, tilstr underkjeve, kunne ha mer utfylling i snuteparti, elegant hals, ungdommelig o.line, noe kort bratt kryss, stolt av sin hale, lett noe tynn benst, trenger mere vinkler rundt den, m gode poter, bra pelsstruktur, pass tegninger, ok temp,
|
||||
Eier
Kristoffer Sundtveten
Oppdretter |
||||
Valper |
||||
Hanner | ||||
Tisper |